لوگو سازمان

rahbari
آرشیو خبر

اخبار

1404/2/17

کارگاه آموزشی «روغن‌های خوراکی و نقش آن در سلامت» در دانشگاه بیرجند برگزار شد

کارگاه آموزشی «روغن‌های خوراکی و نقش آن در سلامت» در دانشگاه بیرجند برگزار شد

کارگاه آموزشی «روغن‌های خوراکی و نقش آن در سلامت» در دانشگاه بیرجند برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت، کارگاه آموزشی با عنوان "روغن‌های خوراکی و نقش آن در سلامت" به همت اداره بهداشت و درمان بیرجند و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در سالن بشارت دانشگاه برگزار شد. 
 کارگاه آموزشی "روغن‌های خوراکی و نقش آن در سلامت" به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری  ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در سالن بشارت دانشگاه برگزار شد. در این برنامه، سرکار خانم مهندس سمیه اصغری، کارشناس ارشد تغذیه و رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، به عنوان مدرس حضور داشتند و  به بررسی علمی انواع روغن‌های خوراکی و نقش مؤثر آن‌ها در سلامت انسان پرداختند. در این کارگاه مباحثی از جمله آشنایی با اجزای تشکیل‌دهنده روغن‌های خوراکی، معرفی انواع اسیدهای چرب،  بررسی تأثیر اسیدهای چرب بر سلامت بدن به‌ویژه قلب و عروق، معرفی ترکیبات مفید موجود در روغن‌ها مانند آنتی‌اکسیدان‌ها و فیتواسترول‌ها، نکات کاربردی درباره نگهداری، مصرف صحیح و انتخاب روغن مناسب، مقایسه روغن‌های خوراکی رایج بازار از منظر تغذیه‌ای و سلامتی مطرح گردید.
در پایان این کارگاه که با استقبال خوب علاقه‌مندان به حوزه سلامت و تغذیه همراه بود، به سئوالات مطرح شده از سوی حاضرین پاسخ داده شد. 
 

نظر شما
نام  
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ

دسترسی سریع