آرشیو خبر

اخبار

1402/8/7

برگزاری کارگاه آموزشی «رژیم غذایی سالم و استاندارد (بایدها و نبایدهای تغذیه)»، به مناسبت روز جهانی غذا در دانشگاه بیرجند

برگزاری کارگاه آموزشی «رژیم غذایی سالم و استاندارد (بایدها و نبایدهای تغذیه)»، به مناسبت روز جهانی غذا در دانشگاه بیرجند

کارگاه «رژیم غذایی سالم و استاندارد (بایدها و نبایدهای تغذیه)»به همت اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند، توسط سیده سمیه اصغری کارشناس ارشد تغذیه و رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد. 
در این کارگاه که با استقبال 184 نفر از کارکنان و دانشجویان سه شنبه 2 آبان ماه 1402 در سامانه وبینار دانشگاه برگزار شد، اصغری  به بیان مباحثی در خصوص الگوی تغذیه سالم، معرفی مواد مغذی، اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی ، باید و نبایدهای تغذیه ای در مورد روغن و چربی، شکر، نمک و ... پرداخت  و در ادامه مزایا و معایب انواع روش های پخت مواد غذایی را تشریح نمود. 

نظر شما
نام  
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ

دسترسی سریع