لوگو سازمان

rahbari
آرشیو خبر

اخبار

1403/12/11

بازدید دکتر حسن آبادی از مرکز بهداشت و مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند

دکتر حسن آبادی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان و خانم دکتر ادبی، دبیر منطقه 9 مراکز مشاوره از مرکز بهداشت و مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند بازدید کردند.

بازدید دکتر حسن آبادی از مرکز بهداشت و مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، در بازدید یک روزه از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند به ارزیابی چالش‌ها و مشکلات موجود درمانگاه پرداختند و با تقدیر از نوآوری‌ها و چالش‌های بی وقفه مجموعه بهداشت و درمان دانشگاه در جهت ارتقای خدمات بهداشتی درمانی و دستیابی به شاخص‌های مطلوب، بر اهمیت توجه به رفع موانع موجود تأکیدکرد.

در ادامه دکتر حسن آبادی نشستی با اعضای مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند داشتند که از جمله مهمترین چالش‌های مطرح شده در این نشست،کمبود نیروی انسانی، نبود داروخانه، عدم استقرار آمبولانس یا پایگاه اورژانس، نیاز به جذب نیروی متخصص بهداشت حرفه ای، لزوم تجهیز مراکز به دستگاه های نظارتی برای کنترل کیفیت آب و غذا، نبود ضمانت اجرایی برای رعایت استانداردهای HSE بود.
در ادامه بازدید از مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه انجام شد و مدیر مرکز گزارشی از فعالیت‌های جاری این مرکز ارائه کرد.
وی ضمن اشاره به افزایش مراجعات دانشجویان به مرکز در سال‌های اخیر، به نقش کلیدی خدمات مشاوره‌ای، روان‌درمانی، مشاوره تحصیلی، مددکاری و ارائه درس مهارت‌های زندگی در حمایت از دانشجویان پرداخت. همچنین، در این جلسه آمار و اطلاعاتی درباره تأثیر برنامه‌های مشاوره‌ای برکاهش استرس، بهبود عملکرد تحصیلی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانشجویان ارائه شد. مسئولان دانشگاه بر اهمیت این خدمات در افزایش سلامت روان دانشجویان و ارتقای کیفیت زندگی آنان تأکید کردند.
در جریان این بازدید، برخی چالش‌های موجود در مسیر دسترسی دانشجویان به خدمات مشاوره‌ای از جمله محدودیت فضای فیزیکی مرکز، نیاز به افزایش تعداد مشاوران و ضرورت آگاهی ‌بخشی بیشتر درباره اهمیت مراجعه به مرکز مشاوره و نیز افزایش خدمات مشاوره گروهی مطرح شد.
دکتر حسن آبادی افزود: بازدید از مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه، فرصتی برای شناخت بهتر مراکز مشاوره، شناخت نیازهای دانشجویان در مناطق مختلف و تقویت برنامه‌های حمایتی بود که می‌تواند در آینده، نقش مهمی در بهبود سلامت روان و کیفیت زندگی دانشجویان ایفا کند.
در جریان این بازدیدها، دکتر حسن آبادی به همراه خانم دکتر راضیه ادبی و خانم نرگس امیری(مددکار دانشگاه فردوسی مشهد) با تشکیل از نزدیک با فعالیت‌های همیاران سلامت جسم و‌ روان آشنا شده و چالش‌ها و نیازهای آن‌ها را بررسی کردند.
همچنین، پیشنهادها و برنامه‌ریزی‌های لازم برای توسعه و تقویت این برنامه‌ها در دانشگاه‌های مختلف انجام می شود.
پس از آن به منظور نظارت‌های بهداشتی به بازدید از سلف‌های دانشگاه پرداختند و نکات موردنظر را با همکاران بهداشت و درمان دانشگاه مورد بررسی و تأکید قرار دادند

نظر شما
نام  
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ

دسترسی سریع