جشنـواره غـذای سالـم به منـاسبت ولادت با سعـادت حضـرت فاطمـه زهرا (س) و بزرگـداشت هفتـه زن ویـژه کارکنـان و اساتیـد خانـم دانشگـاه ایـلام
به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه و با همکاري دفتر مشاور رئيس در امور بانوان و همزمان با فرا رسيدن ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت هفته زن، جشنواره غذای سالم ويژه بانوان اساتيد و کارمند دانشگاه ايلام، روز دوشنبه مورخ نوزدهم دی ماه سال جاری در سالن فرزانگان برگزار گرديد که با استقبال پرشور کارکنان و اساتید همراه شد. در این جشنواره در سه بخش غذاهای سنتی و محلی، کیک و شیرینی و دسر ، سالاد و ژله و با رعایت شرایط وضوابط خاصی از جمله مطلوبیت، طعم غذا، نوآوری و خلاقیت، تزیینات و کیفیت غذا با یکدیگر به رقابت پرداختند. داوران این بخش کارشناس بهداشت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره و دو تن از کارکنان پیشکسوت خانم بودند که در پایان به برگزیدگان جوایزی اهداء گردید.
این برنامه مورد بازدید جناب آقای دکتر علی محمدی ریاست محترم دانشگاه، و هیئت رئیسه دانشگاه قرار گرفت.
377