اخبار دفتر مشاوره و سلامت

برگزاری کارگاه آموزشی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در فرآیند تولید غذا(haccp) توسط اداره بهداشت و درمان معاونت دانشجویی دانشگاه شیراز

برگزاری کارگاه آموزشی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در فرآیند تولید غذا(haccp) توسط اداره بهداشت و درمان معاونت دانشجویی دانشگاه شیراز

اداره بهداشت و درمان معاونت دانشجویی دانشگاه شیراز به عنوان قطب تغذیه و دبیرخانه منطقه هفت با همکاری دفتر مشاوره ، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در تاریخ 6 اسفندماه 1401 اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در فرآیند تولید غذا(haccp) ویژه ادارات بهداشت و درمان و تغذیه دانشگاه های منطقه 6 و 7 شامل دانشگاه های فسا، استهبان ، یاسوج، اقلید، جهرم، کازرون، بوشهر، لار ،صنعتی شیراز،هنر شیراز، اصفهان ، شهرکرد، شهرضا ، میبد ، اردکان، یزد ، مالک اشتر اصفهان ، صنعتی اصفهان ، هنر اصفهان و کاشان نمود و با تدریس جناب آقای دکتر محمد مظلومی(سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز) ، جناب آقای دکتر محمدرضا سمایی(مدیر گروه آموزشی مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز) و سرکار خانم زهرا یزدخواستی از دانشگاه اصفهان ، شرکت کنندگان با مباحث اصول اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی در بخش خدمات غذایی ، پدافند زیستی و بهداشت آب و فاضلاب در محل های تولید غذا آشنا شدند.

مطلب قبلی کارگاه یک روزه شناسایی و غربالگری دیابت در دانشگاه شهیدبهشتی
مطلب بعدی نشست مشترک مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
چاپ
542

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی

@ کلیه حقوق برای سازمان امور دانشجویان محفوظ است.

تماس با ما

شماره تماس:

96664471 21 (98+)

آدرس ایمیل: ch@saorg.ir

آدرس: تهران، میدان فردوسی، خیابان شهید موسوی (فرصت جنوبی سابق)، پلاک 27، سازمان امور دانشجویان، طبقه چهارم

کدپستی: 44734-15819  -  صندوق پستی: 1117-15815


دی ان ان