Menu

اخبار سلامت

اخبار اداره سلامت و تندرستی

بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ در دانشگاه علم و صنعت ایران
نجمه سیدحسینی

بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ در دانشگاه علم و صنعت ایران

مراسم بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ 1397 با شعار "سلامت برای همه، تخم مرغ برای همه" با برگزاری یک سیمینار ترویجی-آموزشی در سه موضوع بهداشت و خودمراقبتی در جوانان، تغذیه سالم و معرفی تخم مرغ با تاکید بر اهمیت مصرف و ارزش مواد مغذی موجود در تخم مرغ به ویژه تخم مرغ آبپز توسط اداره بهداشت و درمان دانشگاه علم و صنعت ایران و با مشارکت مسئولین و کارشناسان محترم ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ، مسئولین و کارشناسان محترم گروه سلامت جوانان و مدارس مرکز بهداشت شمال و مدیر محترم دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران انجام شد. این مراسم که ساعت 8 صبح 17 مهرماه در محل غذاخوری اداره تغذیه دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه مدیر محترم دانشجویی جناب آقای مهندس فهمیمی پور بر اهمیت رعایت همه موازین بهداشتی در حد اعلا توسط مدیران دانشگاه جهت حفظ و ارتقای سلامت دانشجویان تاکید داشتند و اصلاح برنامه غذایی را به عنوان یکی از اهم برنامه­های حوزه معاونت دانشجویی در سال جاری در راستای رعایت الگوی تغذیه سالم ذکر کردند. در ادامه رئیس محترم اداره بهداشت و درمان، جناب آقای دکتر حاجی زاده در مورد اهمیت تغذیه سالم و نقش آن در زندگی سالم به ویژه قشر جوان و دانشجویان سخنرانی کردند. ایشان ترویج مصرف به ویژه تخم مرغ آبپز در وعده صبحانه را به عنوان یکی از برنامه­های غذایی سالم ذکر کردند.

در بخش دوم، خانم جلالی کارشناس محترم تغذیه از گروه سلامت جوانان و مدارس مرکز بهداشت شمال به اهمیت و معرفی اصول تغذیه و جایگاه آن در سلامت افراد پرداختند و تغذیه سالم را به عنوان یکی از بخش­های مهم برنامه خودمراقبتی در جوانان تشریح کردند، در ادامه و در بخش پایانی مراسم، آقای طاهری کارشناس محترم روانشناسی از گروه سلامت جوانان و مدارس مرکز بهداشت شمال به اهمیت بهداشت روان به عنوان یکی از برنامه­های مهم خودمراقبتی جوانان پرداختند و ابعاد بهداشت روان در جوانان و خانواده­ها را به صورت مبسوط توضیح دادند. در خاتمه به منظور تاکید بر اهمیت مصرف و ارزش مواد مغذی موجود در تخم مرغ، بسته صبحانه سالم شامل تخم مرغ آبپز، پنیر صبحانه و نان سبوس دار بین پرسنل ستادی معاونت دانشجویی، کارکنان و مراجعین اداره بهداشت و درمان و شرکت کنندگان در مراسم به همراه کتابچه و بروشورهای معرفی اهمیت و نقش تخم مرغ در سلامت که توسط ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ منتشر شده بود توزیع گردید.

مطلب قبلی راه اندازی سامانه برخط ثبت شکایات و تخلفات بهداشتی در دانشگاه علم و صنعت ایران
مطلب بعدی بزرگداشت روز جهانی بهداشت محیط در دانشگاه علم و صنعت ایران
چاپ
9 به این مطلب امتیاز دهید:
بدون امتیاز

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
دی ان ان