Menu

اخبار سلامت

اخبار اداره سلامت و تندرستی

برگزاری برنامه رویداد کارینو صبحانه دردانشگاه صنعتی اصفهان به مناسبت روز جهانی غذا
نجمه سیدحسینی

برگزاری برنامه رویداد کارینو صبحانه دردانشگاه صنعتی اصفهان به مناسبت روز جهانی غذا

از ابتدای مهر ماه بیش از صد نفر از دانشجویان مستعد و علاقه مند به حوزه های مختلف سلامت ، تغذیه و آشپزی، بازاریابی و فروش، مدیریت امور مالی، کارتیمی و .... در کنار هم گرد آمده و گروه تشکیل داده اند.اهداف این برنامه عبارتند از افزایش توجه دانشگاهیان به مصرف وعده ی غذایی صبحانه و نقش آن در ارتقا سلامت، بهبود و ارتقا مهارت های مختلفی چون ایده پردازی، کارگروهی، تیم سازی، آشپزی و ... با محوریت بهداشت و سلامت در دانشجویان،ایجاد شادی و نشاط در بین دانشگاهیان با برگزاری مسابقه و ایجاد رقابت سالم همراه با آموزش های مهارتی نوآوری در طریقه ی آموزش مفاهیم مربوط به حوزه های سلامت وکسب وکار،ترویج فرهنگ کارآفرینی و توانمند سازی و افزایش مهارت های کارآفرینی دانشگاهیان مخصوصا  دانشجویان جهت توسعه ی کسب و کار های نوپا،این گروه ها ابتدا در دوره هایی که برای افزایش مهارت آنان در حوزه های یاد شده ی بالا تا ۱۶ مهر ماه تدارک دیده شده بود شرکت نموده اند.پس از افزایش مهارت و تصمیم گیری های لازم و پس از داوری اولیه ۱۲ گروه اصلی برای مدیریت فعالیت شان وارد قسمت اصلی رویداد که همان تهیه صبحانه مد نظر تحت نظارت ناظرین حوزه های سلامت و کار آفرینی و فروش محصولات است خواهند شد. در این قسمت، دانشجویان  موظفند که با تنخواهی که از طرف برگزار کنندگان رویداد در اختیار آنان قرار داده شده، مواد اولیه غذایی لازم برای تهیه صبحانه در هر روز را خریداری و با تهیه محصولات مورد نظرشان که از نظر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه سلامت مواد اولیه به کار رفته در آن ها تایید شده است در سطح دانشگاه شروع به فروش آن محصولات می کنند.

این رویداد به تعبیری جهت فرهنگ سازی خوردن صبحانه به عنوان مهم ترین وعده ی غذایی و به تعبیر دیگر یک بازی محیطی کارافرینی است که پس از دوره های آموزشی لازم، تیم ها به صورت عملی مطالب آموخته شده در کارگاه ها را در محیطی واقعی که الگوسازی از نظارت ها و محدودیت های بیرونی بر آن حاکم است  با ریسک کمتر به رقابت می پردازند. این برنامه در حال اجرا بوده و گروه ها دوره تهیه محصول و فروش را پشت سر می گزارند. روز جهانی غذا در سال 2018 با شعار:

" تلاش برای دستیابی به گرسنگی صفر " برگزار می‌شود.

روز جهانی غذا، تلنگری برای بیداری وجدان‌های به خواب رفته و روز هم‌دردی با گرسنگانی است که از ابتدایی‌ترین حقِ زندگی، یعنی غذا محرومند

 

مطلب قبلی برگزاری سومین جلسه دبیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاهها در سازمان امور دانشجویان
چاپ
6 به این مطلب امتیاز دهید:
بدون امتیاز

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
دی ان ان